Hoogzwangere Jørney klapt uit de school: ‘Odim is vreemdgegaan’

De twee zijn (alweer) niet meer samen.

Slecht nieuws voor de hoogzwangere Jørney. De realityster maakt op Instagram bekend dat zij en baby daddy Odim niet meer samen zijn. En dat vijf weken voor de uitgerekende datum van Jørney.

Niet meer samen

Na een aantal ups and downs waren Odim en Jørney voor een lange tijd weer gelukkig samen. En dat leek fijn, want het kindje van de twee laat helemaal niet lang meer op zich wachten. Toch lijkt een relatie tussen de twee niet vanzelfsprekend, zo deelt Jørney op Instagram.

“Voor alle mensen die vragen stellen waarom de foto’s van Odim en mij weg zijn: hij is vreemdgegaan, dus het is over en uit tussen ons.”

Met rust laten

Ondanks deze stressvolle situatie kan Jørney er op een goede manier mee omgaan. De beauty wenst Odim zelfs het allerbeste toe. “Ik wens hem het allerbeste en ga er alles aan doen om mij voor te bereiden op de bevalling over vijf weken”, stelt ze.

“Het zou fijn zijn als jullie mijn situatie accepteren”, vraagt Jørney haar volgers. De EOTB-ster heeft naar eigen zeggen rust nodig, en dat snappen wij maar al te goed. Sterkte, Jørney!

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws