Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Hier kun je Theo uit You van kennen

De acteur speelde ook in déze bekende filmreeks.

Theo

Heb jij het derde seizoen van You ook in één ruk afgekeken en ben je een beetje beduusd achtergebleven na de denderende cliffhanger? We get you. Er gebeurde immers een hoop in het derde seizoen. Zo maakten we onder andere kennis met de knappe Theo, die ons wel héél bekend voor kwam.

After

Dylan Arnold vertolkt in het derde seizoen de rol van Theo, de buurjongen van Love en Joe. Naast dat Theo de zoon van buurman Matthew Engler is, is hij ook nog eens Love's geheime minnaar. Oh en trouwens, er wordt zelfs gespeculeerd dat Dylan Arnold en Victoria Pedretti (Love) ook in real life aan het daten zijn.

Maarre, had jij bij het zien van Theo ook steeds het gevoel hem ergens van te kennen? Dat kan kloppen, want Dylan speelde ook in de bekende After-filmreeks. Je weet wel, die films over Tessa en Hardin. Hierin speelde Dylan namelijk Noah, Tessa's ex-vriendje. Aha!

Dylan in After

Theorie

Overigens zijn fans ervan overtuigd dat Theo niet alleen maar de buurjongen en Love's minnaar is. Volgens hen is er meer weggelegd voor the boy next door. Zo gaat er een theorie rond dat Theo misschien wel Joe's long lost haflbroer is.

In de laatste aflevering krijgt Joe namelijk een flashback van zijn moeder. Daar komt ook zijn potentiële halfbroer in voor. We zien Joe's moeder samen met een jongen, die Jacob heet en ongeveer drie jaar oud lijkt te zijn. Echter, er wordt niet officieel vertelt dat Jacob Joe's halfbroer is, maar fans hebben zo hun vermoedens.

Fans denken dat Jacob eigenlijk Joe's halfbroer is en nu door het leven gaat als Theo. Theo is alleen maar geïntroduceerd als stiefzoon van Matthew, waardoor het zomaar eens zou kunnen dat de moeder van Joe ook zijn biologische moeder is. Dat zou wat zijn! Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het vierde seizoen.

Lifestyle
  • Brunopress, After