Zó gaat het nu met André Hazes

Vrienden en collega's van de zanger geven een update.

Lees ook

Nadat André Hazes naar buiten bracht dat hij kampt met een burn-out is het enorm stil rondom de zanger. Niet alleen is hij niet meer actief op social media, ook spreekt André niet in de media. Hoe het nu met de zanger gaat? Vrienden en collega's geven een update.

Terug van weggeweest

Na een lange radiostilte rondom de zanger, is hij sinds een aantal weken weer een aantal keer gespot op Nederlandse bodem. Onlangs verzamelde de Nederlandse pers zich massaal op Schiphol toen André en zijn moeder Rachel Hazes daar landden. Het was voor het eerst in lange tijd dat we een glimp konden opvangen van de zanger.

Waar hij precies vandaan kwam, was onduidelijk, maar de geruchten gingen dat hij uit een afkickkliniek in Alicante kwam. Vorige week dook hij op in de Instagram Stories van zijn ex Monique Westenberg, toen André Jr. zijn vijfde verjaardag vierde. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met André?

Steeds beter

Vanwege zijn burn-out kan André niet bij de concerten van Holland Zingt Hazes zijn. Dat vinden zijn zingende collega’s natuurlijk erg jammer, maar wel begrijpelijk. Volgens hen gaat het steeds beter en krabbelt de volkszanger stukje bij beetje weer op. Voor de camera van Shownieuws geven ze een update.

“Ik heb hem niet gesproken”, zegt Rolf Sanchez. De zanger is goede vrienden met André en weet via-via hoe het met hem gaat. “Maar ik ken wel mensen die hem hebben gesproken. En het gaat goed met hem! Maar ik mis hem wel.”

Concerten missen

Ook collega Jamai vindt het jammer dat de zanger de concerten moet missen. Roxeanne Hazes en André, de kinderen van wijlen André Hazes, zijn een essentieel onderdeel van de shows. “Dat de kinderen van André er bij zijn is ongelooflijk belangrijk. Ook voor het gevoel van de show”, legt Jamai uit.

“Roxeanne is er gelukkig bij, maar André niet in verband met privéomstandigheden. Tuurlijk vinden we dat jammer, maar we hopen dat hij er snel weer bovenop is en dat hij er in maart wel weer bij is.”

Met rust laten

“Als je een burn-out hebt, moet je hem met rust laten”, zegt Jeroen van der Boom, die ook heeft gehoord dat het steeds beter gaat met de zanger. “Ik hoor van de mensen om hem heen dat het steeds beter gaat. Deze jongen is in goede handen. Hij moet zijn rust nemen, want ik heb hem keihard nodig in maart.”

Bron: Tips en Weetjes, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook