Lief: dochtertje Bibi Breijman steunt mama in het ziekenhuis

Bibi ligt opnieuw in het ziekenhuis vanwege zwangerschapsbraken.

Lees ook

Vorige maand maakten Bibi Breijman en Waylon vol trots bekend dat ze een tweede kindje verwachten. Helaas is de feestvreugde maar van korte duur, want de zwangerschap van Bibi is ook deze keer erg heftig. Gelukkig is dochtertje Teddy er om mama te steunen in het ziekenhuis.

Ziek

In 2018 beviel Bibi van dochtertje Teddy. Toen was de zwangerschap ook allesbehalve 'makkelijk' te noemen. De zangeres had namelijk last van 'hyperemesis gravidarum', oftewel zwangerschapsbraken. “Vijf maanden heb ik overgegeven en voelde ik me vreselijk beroerd”, vertelde Bibi destijds aan Flair.

“Toen dat een beetje minder werd, kreeg ik bekkeninstabiliteit en zat ik tot aan de bevalling in een rolstoel.” Ze heeft dan ook lang getwijfeld over een tweede. “Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen.”

Steun

Gelukkig is Teddy erg lief voor mama en heeft ze zelfs haar knuffel te leen gegeven aan Bibi, die dus weer in het ziekenhuis ligt vanwege de heftige misselijkheid. “Ik kreeg haar knuffel en een lieve boodschap mee. 🏥”, schrijft Bibi bij een foto van haarzelf met een roze knuffeltje van Teddy. “#kauwvonjoubetersap“, zegt Teddy vervolgens in een schattige video. Lief!

Bron: Flair | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook