Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mama Deli vanaf nú te koop bij Albert Heijn + win 3x een proefbox t.w.v. €35,82

Hier gaan jij en je little one heel blij van worden.

Mama Deli

Ben jij de trotse mam of pap van een little one? Grote kans dat jij je kleintje het liefst de beste (en meest verse) hapjes wil voorschotelen. Iedere dag een gezonde maaltijd op tafel zetten kost veel tijd en is niet altijd haalbaar. Maar juist op dát probleem heeft Mama Deli een oplossing bedacht.

Elke dag vers

Elke dag een verse maaltijd voor je kleintje op tafel zetten kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Mama Deli maakt het een stuk makkelijker door klant-en-klare, kraakverse en pure babyvoeding te leveren dat voor je klaarligt in de vriezer. Je wil het beste voor je little one, dus in de gerechten vind je alleen maar pure ingrediënten en geen extra toevoegingen. Extra fijn: de gerechten zijn betaalbaar.

Van tussendoortjes en havermout in knijpzakjes vol groente en fruit tot plantaardige maaltijden als zoete aardappel en pompoen of quinoa, bloemkool en doperwt: je warmt alles gemakkelijk op in een pannetje of magnetron. Geschikt voor kindjes tussen de vier en twaalf (of meer) maanden.

Mama Deli Mama Deli Mama Deli

Verkrijgbaar bij Albert Heijn

Dat er aan variatie en gezonde ingrediënten is gedacht, is heel fijn. En om het nog beter te maken: de vriesverse gerechten van Mama Deli zijn nu verkrijgbaar in de Albert Heijn bij jou om de hoek. Je shopt de maaltijden dus gewoon tegelijk met de rest van je boodschappen. Geen gedoe meer in de keuken, maar meer tijd voor jou en je kleintje. We like.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten je kleintje deze heerlijke maaltijden voor te schotelen? Snappen we. En daarom geeft Grazia samen met Mama Deli 3x een proefbox t.w.v. €35,82 weg. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Fingers crossed.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Via deze link ontdek je waar je Mama Deli bij jou in de buurt kan vinden.

Deze actie loopt tot 9 november 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.