Sharon Ipema openhartig over opvoeding dochtertje: ‘Ik heb ervoor gekozen om het alleen te doen’

Volgens Sharon is de band met de vader van haar kindje 'ingewikkeld'.

Lees ook

Onlangs is Sharon Ipema, also known as een van de Terror Twins, bevallen van haar eerste kindje. In de serie A Star Is Born is het hele zwangerschapstraject van de realityster vastgelegd en dat zorgde niet alleen voor hilarische, maar ook voor emotionele beelden. De vader van het kleine meisje is namelijk niet in beeld.

Ingewikkeld

In de eerste aflevering van A Star Is Born mogen we kennis maken met de vier stellen die allemaal een kindje verwachten. Naast Rowena Baierl en Shane, Laura Ponticorvo en Ryan Rijger, Jethro Galung en Kelly Heruer schitteren ook Sharon en Esmee aka de Terror Twins in het programma. “We krijgen er een derde terror bij”, zijn dan ook de eerste woorden van de twins in het programma.

Dat Sharon en Esmee twee handen op één buik zijn, bewees de eeneiige tweeling al tijdens hun deelname aan Ex on the Beach. Ook tijdens de zwangerschap van Sharon blijft Esmee haar zus steunen, aangezien de vader van het kleine meisje niet in beeld is. “Op dit moment ligt het tussen mij en de vader van het kindje best wel ingewikkeld, dus ik heb ervoor nu voor gekozen om het alleen te doen”, vertelt Sharon in de aflevering. “En ja, we gaan wel zien hoe het afloopt.”

Samenwonen

Esmee wil haar zus zo goed mogelijk helpen tijdens de zwangerschap, dus besluit ze zelfs bij haar twin in te trekken. “Ik weet dat Sharon niet graag alleen is en ik ben graag een stukje afleiding voor haar”, legt Esmee dan ook uit. “Zo kan ik haar ook met alles helpen.”

De zussen zijn zo close, dus ook de little one zal volgens Sharon een belangrijke band met Esmee opbouwen. “Ze kan natuurlijk nooit een partnerrol spelen, maar wel een belangrijke band met mijn kindje opbouwen. Dus ja, dat verzacht heel erg mijn pijn”, stelt Sharon. Lief!

A Star Is Born is vanaf vandaag wekelijks op Videoland te zien.

Beeld: A Star Is Born

Laatste nieuws

Zie ook