Bevestigd: Janice Blok en Donny Roelvink zijn uit elkaar

'De geruchten kloppen', aldus Janice.

De geruchten gingen al langer, maar zojuist hebben Janice Blok en Donny Roelvink via Instagram bevestigd dat ze officieel uit elkaar zijn. In een story vertelt Janice uitgebreid over de moeilijke beslissing. Donny deelt deze vervolgens in zijn stories.

All good things…

“Ik ben een aantal dagen wat afwezig geweest”, begint Janice haar story. Ze legt uit dat ze het liefst alleen op positiviteit focust, maar dat ze nu toch echt even tijd voor haarzelf nodig heeft, en dat er soms ook gewoon verdrietige dingen gebeuren. “Ik ben ook maar een mens”, schrijft ze.

“De reden van mijn afwezigheid is omdat de geruchten kloppen. Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie.” Oh no!

Rumours

Hoewel het gerucht dat de twee uit elkaar zijn dus waar is, haalt Janice nog wel uit naar de verschillende roddels over de breuk. “Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is wat jullie allemaal online gelezen hebben. Wat de reden wel is, willen wij graag voor ons houden.”

Uiteindelijk vraagt Janice haar volgers om zowel haar als Donny met rust te laten, “zodat we het in alle rust kunnen verwerken.” Ze sluit haar bericht toch positief af: “Over een paar weken ben ik er weer en kunnen we weer lachen.” Grazia wenst Janice en Donny veel sterkte in deze moeilijke periode.

Beeld: Instagram @donnyroelvink

Bron: Instagram Janice Blok | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws