Temptations Bert: ‘Er zit thuis iemand op mij te wachten’

Huh?

Lees ook

Inmiddels hebben we tien afleveringen van Temptation Island: Love or Leave gehad, en de juice wordt steeds juicier. In de meest recente aflevering deed Bert een paar wel héél opvallende uitspraken…

Thuis

Let op: dit artikel bevat spoilers over aflevering 10 van Temptation Island: Love or Leave.

Nu enkele relaties onder steeds meer druk komen te staan, of zelfs daaraan ten onder zijn gegaan, blikken de deelnemers voorzichtig vooruit op hun tijd terug thuis. Nu Bert en Delphine helemaal done met elkaar zijn, ziet het er naar uit dat zij bij terugkomst in België in een leeg huis thuis zullen komen…of toch niet?

Bert zorgde namelijk voor flink wat opgetrokken wenkbrauwen met een bijzondere onthulling.

‘Ik mis haar’

“Ik kan dat niet zeggen nu”, begint Bert zijn verhaal tegen beauty Chelsy. Wanneer zij hem toch overtuigt, legt Bert uit dat er thuis heel waarschijnlijk iemand op hem zit te wachten als hij terugkomt. “Ik heb iets meer dan een jaar geleden een dame leren kennen, die wel aangegeven had interesse te hebben in mij.” “Is er dan toch een ander in het spel?” vraagt Chelsy, maar dat is volgens Bert niet het geval.

“Het is puur vriendschappelijk”, zegt Bert eerst. “Maar ik mag er niet mee overeenkomen, niets tegen zeggen, niet mee praten. Het is niet dat ze gek op mij is, dat is niet het woord, maar dat we supergoed overeenkomen. En iedereen ziet dat dat meer is dan gewoon normaal”, legt hij uit. Later hint Bert voor de camera's dat er misschien toch meer kan zijn tussen hem en deze mystery lady. “Dat andere meisje mis ik ook, oprecht”, vertelt hij. “Ze heeft me ook aangegeven dat als ik ooit beschikbaar zou zijn, dat ze vol voor mij zou gaan. Die dame is echt een topvrouw. Zij heeft echt alles wat ik zoek in een vrouw”, legt hij uit. Wie weet wat er nog uit deze vriendschap op gaat bloeien dus…

Verwarring

Inmiddels zorgen de verhalen tussen Bert en Delphine voor flink wat verwarring bij de aanwezige singles. Zo liet single lady Kim weten dat zij alle uitspraken van Bert nogal verwarrend vindt worden. “Ik geloof het ook bijna niet”, vertelt Kim. “Hij zei dat en ik dacht: 'Ja hoor, krijgen we weer zo'n verhaal'. Er komt steeds meer bij en de volgende dag wist hij opeens weer waar zij het nou over had.” Dusss… To be continued!

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook