Aii: mensen met déze sterrenbeelden kunnen niet toegeven dat ze fout zitten

Gevalletje eigenwijs?

Ben jij iemand die het verschrikkelijk vindt om je excuses aan te bieden, omdat je fout zit? Toch maar even je trots opzij zetten en sorry zeggen, is echter iets wat sommige mensen vertikken te doen. Grote kans dat degenen die niet willen toegeven dat ze fout zitten, déze sterrenbeelden hebben.

Waterman

Het ego van Watermannen krijgt een flinke opdonder als ze fout zitten. Watermannen zijn zich daarnaast niet altijd bewust van fouten die ze maken. Dit komt vooral omdat ze erg precies te werk gaan en ze daarom niet vaak fouten maken. Als ze dan toch fout zaten, laten ze de situatie eerst even bekoelen. In het beste geval hoeft de Waterman na verloop van tijd namelijk niet zijn of haar excuses aan te bieden, omdat hun ‘fout’ alweer ver in het verleden ligt.

Stier

Als er iéts is wat de koppige Stier moeilijk vindt om te doen, dan is het wel om fouten toe te geven. Stieren zullen om die reden dan ook niet snel hun excuses aanbieden. Ze zien het als machtsverlies om hun fout te erkennen. Stieren vinden negen van de tien keer dat het aan een ander is om hun excuses aan te bieden.

Schorpioen

Schorpioenen zijn veel gevoeliger dan ze anderen laten denken. Als ze fout zitten en daarvoor hun excuses moeten aanbieden, voelen ze zich kwetsbaar. Ze willen niet dat iemand daar misbruik van maakt. Als ze een fout hebben gemaakt, doen ze dat dan ook vaak af als een misverstand.

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: iStock

Laatste nieuws