Fan van Don’t F*ck With Cats? Dan is deze nieuwe misdaadserie iets voor jou

Netflix komt weer met een briljante true crime docu!

Ben jij dol op documentaires als Don't F*ck With Cats: Hunting an Internet Killer en Tiger King? Dan hebben we een kijktip voor je, want Netflix komt binnenkort met een nieuwe crime docuserie, genaamd Catching Killers.

Agenten

Waar we in true crime documentaires normaal gesproken in het hoofd van een seriemoordenaar kruipen, volgen we in Catching Killers juist de agenten. Deze agenten doen er alles aan om – je raadt het al – een seriemoordenaar te vinden.

In de docuserie neem je een kijkje achter de schermen bij de agenten. Hoe is het nou echt om dacht en nacht opzoek te zijn naar een moordenaar? Hoe ga je om met verschrikkelijke ontdekkingen en details en wat is ervoor nodig om een moordenaar te vinden? De docu geeft antwoord op al die vragen. In elke aflevering krijg je steeds twee ingewikkelde moordzaken te zien.

Kijktips

De serie is vanaf 4 november te bekijken op Netflix.

Ondertussen kunnen we naar een andere killer-docu kijken, namelijk Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes. Deze gloednieuwe documentaire gaat over de beruchte seriemoordenaar Dennis Nilsen. In 1983 bekende Nilsen dat hij vijftien moorden had gepleegd. Vijftien jaar lang pikte hij kwetsbare jonge mannen op en wurgde hij hen. Kortom, genoeg gruwelijk kijkmateriaal.

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix

Laatste nieuws