Bizarre You-theorie: zou déze persoon Joe’s broer kunnen zijn?

Wait, what?!

Lees ook

Heb jij het derde seizoen van You ook in één ruk afgekeken en ben je een beetje beduusd achtergebleven na de denderende cliffhanger? We get you. Het einde van het derde seizoen riep veel vragen op, bijvoorbeeld wie de broer van Joe is. Fans hebben een theorie.

Halfbroer

Netflix bevestigde vorig week nog vóór de release van het derde seizoen al dat er een vierde seizoen in de maak is. Dat betekent dat we dus nog meer gaan zien van Joe en zijn psychotische trekjes. Wie het derde seizoen al heeft gezien weet dat Joe en Love proberen om hun gezin zo normaal mogelijk te laten lijken. Maarre, dit gaat niet helemaal goed.

In de laatste aflevering krijgt Joe een flashback van zijn moeder. Daar komt ook zijn potentiële halfbroer in voor. We zien Joe's moeder samen met een jongen, die Jacob heet en ongeveer drie jaar oud lijkt te zijn. Echter wordt er niet officieel vertelt dat Jacob Joe's halfbroer is, maar fans vermoeden dus van wel.

Theo

Fans denken namelijk dat Jacob eigenlijk Joe's halfbroer is en nu door het leven gaat als Theo – de stiefzoon van buurman Matthew Engler en Love's geheim minnaar. Jep, volg je het nog? Theo is alleen maar geïntroduceerd als stiefzoon van Matthew, waardoor het zomaar eens zou kunnen dat de moeder van Joe ook zijn biologische moeder is. Dat zou wat zijn! Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het vierde seizoen.

Bron: NSMBL | Beeld: You, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook