Laura Ponticorvo over complicaties bevalling: ‘Ik stond in overlevingsmodus’

En ze showt hoe schattig de kleine Giulia is

Lees ook

Laura Ponticorvo vertelt in een interview met RTL openhartig over hoe zij haar zwangerschap heeft overleefd. Waar de first time mom natuurlijk niet kon wáchten om dochtertje Giulia in de armen te sluiten, verliep het allemaal net even wat anders…

Overlevingsmodus

Begin september werd de influencer met spoed in het ziekenhuis opgenomen vanwege een heftige zwangerschapsvergiftiging. Hoewel ze haar plannen voor het einde van haar zwangerschap in duigen zag vallen, stond de gezondheid van haar kindje natuurlijk voorop: “Het allerbelangrijkste is dat ons baby'tje gezond ter wereld komt strakjes en dat ik hier ook goed uit ga komen”, wist ze te vertellen.

De zwangerschap krijgt nog een nare twist wanneer de kleine Giulia veel te vroeg wordt geboren. Hoewel ze in het ziekenhuis in goede handen is, vertelt Laura nu bij RTL dat het haar toch zwaar viel: “Het ging toen niet goed met mij. Je bent dan zelf in een soort herstelfase, maar ik belandde in een soort overlevingsmodus.”

24/7 samen

“Maar”, vervolgt de dancing queen, “nu ze thuis is, nu we echt 24/7 met haar zijn gaat het echt heel goed met mij en ook met haar.” Ook deelt ze hoe Giulia heerlijk tegen mama aan ligt te slapen in een buidel.

Zo rustig is Giulia echter niet altijd. “Als we haar verschonen gaan de armpjes en beentjes soms echt alle kanten op. Dan grap ik ook wel dat ze een kleine danseres is”, vertelt een stralende Laura.

A Star is Born

Binnenkort kunnen we in een nieuw RTL-programma bovendien precies meekijken hoe Laura's zware zwangerschap en bevalling zijn geweest: ze verschijnt namelijk naast andere bekende gezichten zoals Jethro (De Bachelorette), Terror Twins Esmee en Sharon (Ex on the Beach) en Rowéna (Utopia) in het nieuwe Videoland-programma A Star is Born.

“We kunnen het nu eindelijk met jullie delen”, deelde Laura vorige week bericht op Instagram. “We zijn de afgelopen maanden gevolgd door een cameraploeg om de hele reis tijdens onze zwangerschap, alle voorbereidingen, de voorpret en natuurlijk onze bizarre wending vast te leggen.” Can't wait!

Bron: RTL | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook