AYTO’s Shanice over plot twist eerste ceremonie: ‘Ik dacht: wat flik je me nou?’

Dit zag Shanice niet aankomen…

Lees ook

In Are You The One stond Shanice opeens weer oog in oog met haar ex Ivo. Hoewel ze aanvankelijk niet wilde onderzoeken of er nog een spark was, klikte het toch weer tussen de twee. Tijdens de eerste ceremonie wilde ze dan ook een koppel met Ivo vormen, maar Floor stak daar een stokje voor…

Matchup

In Are You The One gaan twintig singles op zoek naar hun ware. Door middel van verschillende opdrachten moeten ze achterhalen wie voor hen the one is. Ook kan één stel in elke aflevering één keer gebruik maken van the truth booth om erachter te komen of zij de ware voor elkaar zijn. Vervolgens moeten alle stellen tijdens de matchup-ceremonie aangeven met wie ze een koppel willen vormen. Als alle koppels hun ideale match hebben gevonden, krijgt de groep het prijzengeld van €200.000.

Hoewel Shanice niet per se dacht dat Ivo voor haar the one is, was ze wel van plan om Ivo als haar match te kiezen tijdens de ceremonie. Floor was echter eerder aan de beurt om haar koppelpartner te kiezen en zij was Shanice voor. Tot de grote verbazing van Shanice koos zij Ivo. “Ik stond daar bij de ceremonie en ik hoorde opeens dat zij voor Ivo koos”, zegt Shanice als we met haar bellen. “Nou, mijn hoofd stond op onweer.”

“Ik dacht wat overkomt mij nou? Niemand zag dit ook aankomen. Ik moest toen ook heel snel schakelen in mijn emoties. Ik dacht daarna: dit is het spel. Nu moet jij ook iemand anders kiezen. Gelukkig kon ik die omschakeling wel heel snel maken.”

Nieuwe keuze

Shanice besloot uiteindelijk om een koppel te vormen met Tycho. “Ik had al veel gesprekken met hem gehad en we hebben veel dezelfde interesses. We hebben veel raakvlakken, we doen dezelfde sport (MMA) en ons karakter kwam wel overeen”, vertelt de lerares over haar keuze.

Hoewel Shanice het niet per se cool vond dat Floor voor Ivo koos, kon Shanice dit al snel relativeren. “Ik dacht wel even: wat flik je me nou? Dat had ik wel, maar ik was niet echt boos. Ik weet heel goed waar we aan meedoen en ik dacht: dit hoort bij het spel. Het is niks persoonlijks.”

Are You The One is vanaf 15 oktober te zien bij Videoland en vanaf 17 oktober om 19.00 uur bij MTV.

Beeld: MTV, Videoland (Mark Engelen)

Laatste nieuws

Zie ook