Aha! Zo ziet Ali (speler 199) uit Squid Game er in het echt uit

We love Ali <3

Ben jij net als het hele internet verslaafd aan Squid Game? Snappen we. Het is zonder twijfel de meest populaire serie van het moment en dus willen we ook alles weten over de acteurs. Zo vonden we Ali Abdul, speler 199 zijn Instagram, enne… Ali ziet er in het echt behoorlijk anders uit!

Verhaal

Ali Abdul wordt gespeeld door Anupam Tripathi. In de serie is Ali vanuit Pakistan naar Zuid-Korea gekomen om daar geld te verdienen voor zijn gezien. Maarre, dit verliep dus niet helemaal volgens plan, aangezien hij in het spel is beland. Hij wist zich tot een ware publiekslieveling te ontwikkelen in de serie. Maar wie is Ali nou echt?

Squid Game's schrijver en producent Hwang Dong-hyuk vertelt hoe hij Ali aka Tripathi heeft gecast. “Ik wilde acteurs die nog niet zo bekend zijn. Het was best moeilijk om een goede acteur van een andere afkomst te vinden, die wel goed Koreaans spreekt, maar toen verscheen Tripathi Anupam uit het niets. Hij spreekt vloeiend Koreaans én kan acteren”, vertelt hij in een interview op YouTube.

Instagram

En hoewel Anupam hiervoor misschien nog niet zo'n bekende acteur was, is dat nu wel anders. Op Instagram heeft Anupam inmiddels 3.5 miljoen volgers! Om dat te vieren plaatste hij vorige week een lachende foto. “My face after knowing that I have 3 million 🙂 blessings!”, aldus Tripathi.

Ali heeft gegarandeerd een plekje in ons hart veroverd!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Netflix, Instagram

Laatste nieuws