Temptation-single Jake laat zich uit over breuk Delphine en Bert

'Ach gos, ik heb wel met Bert te doen hoor', vertelt Jake.

Lees ook

De afleveringen van Temptation Island: Love or Leave worden met de week spannender en juicier en niemand in de villa lijkt zijn mond nog te kunnen houden. De kandidaten en singles spreken zich een voor een uit, en na de aflevering van vorige week doet ook single Jake een boekje open over de breuk tussen Delphine en Bert.

Afspraken

Tijdens het laatste kampvuur werd voor Delphine duidelijk dat Bert een punt achter hun relatie had gezet. Bert had op zijn fotolijstje te zien gekregen dat Delphine in lingerie met drie mannen in het zwembad lag en besloot daarna dat dat de druppel was die de emmer deed overlopen. Dit nieuws kwam voor Delphine en de andere drie dames als een grote shock, al leken de mannen in de vrouwenvilla het minder shockerend te vinden. In een nieuwe aflevering van Temptation Viewing Party vertelt Jake namelijk dat hij Bert wel snapt.

“Ach gos, ik heb wel met Bert te doen hoor”, vertelt Jake. “Het is wel zielig. Ik zou niet zo hebben gereageerd als hij, maar ik zou het ook wel heftig hebben gevonden als mijn vriendin dit zou doen.” Al vindt hij wel dat Bert ook beter niet met andere dames had kunnen schuren. “Tja, als je die regel afspreekt, moet je je er natuurlijk ook wel aan houden. Dus dit kan ook niet, nee.”

Heftig

Dat het nu over en uit lijkt tussen Bert en Delphine? Dat komt niet als een verrassing, vindt Jake. “Ik snap wel dat Bert de relatie beëindigde, ook al is het wel wat heftig om het op deze manier te doen. Maar hij ziet natuurlijk beelden waar hij niet blij mee is. Dan kan je even niet nuchter nadenken”, stelt Jake. Hij vindt Nico's aanpak echter wat minder tactisch. “Dat hij op Instagram geen foto met zijn vriendin samen wil laten zien… Dat is niet leuk voor Donna. Jongens kennende deed Nico dat vooral om ‘zijn opties open te houden’…”

Nico deed afgelopen aflevering een heftige onthulling. Hij vertelde Donna namelijk doormiddel van een videoboodschap dat hij tijdens hun relatie een keer met een ander naar bed is geweest. Heavy!

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook