Temptations Efrain reageert op geruchten: deed hij alleen mee voor de fame?

Volgens Temptation-single Bob zouden Efrain en Aylin alleen meedoen om bekend te worden.

Lees ook

Rumour has it dat Efrain en Aylin niet aan Temptation Island: Love or Leave meedoen om hun relatie te testen, maar dat ze alleen meedoen voor de fame. Nu reageert Efrain himself op deze geruchten. Enne, het antwoord zal je verbazen.

Bekend worden

Temptation-single Bob schoof onlangs aan bij RUMAG TV, waar hij een paar opmerkelijke uitspraken deed over Efrain en Aylin. Volgens de knappe vrijgezel zou het stel namelijk niet aan Temptation Island: Love or Leave meedoen om de ultieme relatietest te ondergaan, maar puur om bekend te worden.

Bob hoorde Aylin tijdens het programma namelijk vertellen over een modellencarrière in Milaan. Volgens de knappe single zou Aylin dan ook vooral bekendheid op willen doen en zou dit de reden van haar Temptation-deelname zijn. “Maar ik weet niet of het met elkaar te maken heeft”, dekte Bob zich nog enigszins in.

Relatietest of fame?

Efrain windt er geen doekjes om waarom hij samen met zijn girlfriend Aylin besloot mee te doen aan Temptation Island. In ieder geval niet om zijn relatie te testen, zo geeft hij toe aan LoveReality. “Alsof er ook maar één iemand meedoet om echt 'de liefde te vinden'. Even serieus, alsof wij de enigen zijn die meedoen voor de fame. Iedereen doet mee voor de fame“, laat Efrain weten.

Het is behoorlijk surprising dat Efrain zo openlijk toegeeft dat hij alleen meedoet aan het programma om bekend te worden. Alle andere deelnemers houden namelijk stellig aan dat ze voor de liefde meedoen of zeggen dat ze het voor de ervaring doen. “Maar ik ben een eerlijke player toch”, aldus Efrain. Aha!

Bron: LoveReality | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook