Stiefvader Sarah van Soelen schenkt klare wijn over ruzie met André Hazes

De twee hebben elkaar ontvolgd op Instagram.

Lees ook

Al langere tijd klinken er rumours dat André Hazes en zijn schoonvader niet meer door één deur kunnen. Dat de twee elkaar hebben ontvolgd op Instagram, lijkt die roddels alleen maar te bevestigen. Hoe het echt zit tussen de twee? Daar is Rudolf van Soelen heel duidelijk over.

Schoonvader

In het begin van de relatie van André Hazes en zijn grote liefde Sarah van Soelen leek de zanger het nog heel goed te kunnen vinden met schoonpa Rudolf van Soelen. De twee mannen verschenen regelmatig strak in pak en met een drankje in de hand op de kiek samen. Sterker nog: na Andrés breuk met Monique Westenberg woonde hij zelfs een tijdje bij zijn nieuwe schoonfamilie.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en lijkt de vriendschap tussen André en de stiefvader van Sarah voorbij. Volgens geruchten zouden de twee ruzie hebben en een snelle check op Instagram leert ons dat de mannen elkaar ook niet meer volgen. Nu hoeft dat natuurlijk niets te betekenen, maar in deze online world kan het ook juist héél veel zeggen.

Ruzie

Of de twee écht ruzie hebben? Daar is Rudolf heel duidelijk over. “Nee, natuurlijk heb ik geen ruzie met André”, weet hij te vertellen aan De Telegraaf. “Waarom zou ik ruzie met hem moeten hebben?”

Enne, als hij toch bezig is, geeft hij meteen een update over André en Sarah. Rudolf verklapt dat de tortelduifjes nog steeds happy samen zijn. “Met hun relatie is niets aan de hand”, vertelt hij.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook