Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws voor Temptations Quentin

De realityster deelt het vervelende nieuws op Instagram.

Quentin

Een enorm zware dag voor Temptations Quentin. Samen met Levi Curiel, bekend van Ex on the Beach: Double Dutch, runt de realityster een eigen bedrijf met sportvoedingssupplementen. Helaas kregen de twee afgelopen week echter te maken met een enorme tegenslag.

Ingebroken in het complex

De twee zijn nog maar net begonnen met het lanceren van hun eigen bedrijf, maar krijgen nu al te maken met een enorme tegenslag. Op Instagram deelt Levi namelijk dat een dief buit heeft gemaakt in het complex waar alle voedingssupplementen opgeslagen liggen.

"Er is ingebroken in het complex", deelt Levi op Instagram. Ondanks deze enorme tegenslag blijft hij positief. "Ik ga nu naar de zaak toe om te kijken wat de schade is. Alles gebeurt met een reden."

Positief blijven

Quentin deelt op Instagram een video waarin we zien dat alle schappen in de opslagruimte compleet zijn leeggeroofd. "Maar we gaan door", weet ook Quentin over het vervelende nieuws te zeggen. De twee besluiten niet bij de pakken neer te zitten en delen op het bedrijfsaccount een motiverend berichtje.

"Je kan stelen wat je wil, maar onze plannen staan al vast", vertellen de twee vastbesloten. We wensen het duo enorm veel sterkte!

Misschien ook voor jou:
Quentin op Curaçao weer herenigd met zijn oudste dochter
Showbizz
  • Love Reality
  • BrunoPress, Instagram