doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Channah Koerten openhartig over trouwplannen met Quentin

Quentin op Curaçao weer herenigd met zijn oudste dochter

Samen vieren ze de verjaardag van Quentins oudste dochter. 
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Quentin herenigd

Samen met hun kids vieren Quentin en Channah momenteel vakantie op Curaçao. En Quentins oudste dochter Quen Jelly, die met haar moeder Lilly op het Caraïbische eiland woont, is ook van de partij.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Weer samen

De oudste dochter van Quentin mag alweer zes kaarsjes uitblazen en dat laat daddy Quentin niet zomaar aan zich voorbijgaan. Samen met Channah organiseert hij een mini verjaardagsfeestje voor de jarige Jet, zo laat hij zien in zijn nieuwste vlog.

De 6-jarige lijkt zich kostelijk te vermaken. Samen met haar halfbroertje Tiger speelt de kleine in het zwembad met haar vader. "We zijn herenigd!", vertelt Quentin blij. Na het waterfestijn wordt natuurlijk nog taart gegeten.

Verhuisplannen

Het moge duidelijk zijn dat Channah en Quentin het naar hun zin hebben op Curaçao. En ook met elkaar lijken de twee het beter te kunnen vinden dan in Nederland. Het is dan ook niet zo gek dat de twee overwegen om naar het land te verhuizen. In eerdere vlogs besprak het stel namelijk al eens om hun biezen te pakken en te verhuizen naar de zonnige bestemming.

In de nieuwste vlog die Channah deelde, lijkt het erop dat het stel het inmiddels serieus overweegt. "Die verhuisplannen zijn nog steeds in gang. We zijn eerst op zoek naar een huis, want zonder een huis komen we natuurlijk niet heel erg ver."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');