Bridget Maasland over Christian: ‘Hij was voor mij geen relatiemateriaal’

In de nieuwste Grazia vertelt Bridget openhartig over haar liefdesleven.

Een korte tijd geleden deelde Bridget Maasland met de buitenwereld dat er een nieuwe man in haar leven was. Deze romance is inmiddels voorbij, maar wat is er precies gebeurd? Aan Grazia doet Bridget haar verhaal.

Romantische kiekjes

Voor een korte periode had Bridget het erg gezellig met Christian. De twee deelden af en toe wat romantische kiekjes op Instagram, maar toch hield de romance niet lang stand. Aan Grazia vertelt Bridget dat er eigenlijk niets bijzonders is gebeurd tussen de twee. “Wij waren aan het daten en toen kwamen we erachter dat we dat toch maar niet meer moesten doen.”

Geen relatiemateriaal

Ondanks dat Bridget in haar eigen podcast nog vertelde dat ze 'helemaal in love' was, bleek een relatie met Christian anders dan verwacht. “We hadden het erg leuk samen, maar hij was voor mij geen relatiemateriaal.”

Als het aan Bridget ligt, dan hoeft ze de komende tijd nog geen nieuwe liefde. De RTL Boulevard-presentatrice heeft het naar eigen zeggen veel te druk. “Aan de andere kant: als het je overkomt, dan laat je je daar ook niet door weerhouden”, stelt ze.

In de nieuwste Grazia vertelt Bridget Maasland over haar nieuwe presentatieklus voor Hotter than my Daughter. Ook is ze openhartig over haar deelname aan Het Perfecte Plaatje én doet ze een boekje open over haar liefdesleven. Vanaf morgen in de winkel!

Bron: Anette de Vries (Grazia) | Beeld: William Rutten RTL

Laatste nieuws