Roxeanne Hazes showt knalgroene coupe

De zangeres kan rekenen op een hoop complimenten.

It's not easy being green. Al laat beauty Roxeanne Hazes zien dat het ook anders kan. Ze heeft namelijk een deel van haar lokken knalgroen geverfd, en het staat haar onwijs goed. Wij trekken meteen een sprintje naar de kapper.

Complimenten in overvloed

Roxeanne kan ook alles hebben. Zo zagen we haar als blondine, had ze een tijdje zwart haar en nu straalt ze met knalgroene lokken. Op Instagram post ze een foto samen met boyfriend Erik Zwennes. Of het nu komt door de verliefde blikken van het koppel of de stralende coupe van Roxeanne: de complimenten zijn er in overvloed.

Zo complimenteert een volger de nieuwe hairdo van Roxeanne, en zegt: “Je haar! Zo onwijs gaaf!”. Een andere volger is het hier ook helemaal mee eens en reageert met: “Wauw, love your hair!”. Ook zien veel volgers hoe lief het koppel samen is. Zo reageert een volger met “Jullie stralen!”. Cute!

Tournee

Roxeanne gaat binnenkort touren met haar band, dus de kans is groot dat we haar met groene lokken op het podium zien. Ondanks dat ze veel zin heeft om te eindelijk weer haar muziek met de buitenwereld te delen, vindt ze het ook dubbel. Door het coronabewijs begrijpt ze namelijk dat een deel van haar fans afhaken. “Maar mijn liefde voor muziek, voor mijn publiek, mijn jongens, de zalen en mijn team is onvoorwaardelijk. Om die reden hebben we besloten om het wel te doen”, aldus Roxeanne op Instagram.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws