Roxeanne en Rachel Hazes herdenken vader en echtgenoot

Het is vandaag 17 jaar geleden dat André senior overleed.

Vandaag staan Roxeanne en Rachel Hazes met emotionele berichten stil bij het overlijden van André Hazes senior. Het is namelijk zeventien jaar geleden dat de volkszanger, vader, en echtgenoot op 23 september overleed.

A treasure

Roxeanne post op Instagram een lieve video van jaren geleden, waar zij op de arm van haar vader te zien is bij een groot concert. “Als iemand van wie je houdt een herinnering wordt, wordt die herinnering een treasure“, schrijft ze erbij.

Bericht vol liefde

Ook weduwe Rachel staat stil bij het overlijden van haar grote liefde. Ze post een intieme foto uit gelukkiger tijden, en schrijft hierbij: “Lieve schat, heb ik vandaag al gezegd dat ik je zo mis? Jij bent en blijft mijn grote liefde en ik jouw allesie.”

Steun en support

In de comments kunnen zowel moeder als dochter op volop support rekenen. Op Roxeannes bericht reageren onder andere Jacqueline Govaert, Patrick Martens, Tabitha, en Soundos el Ahmadi met hartjes en lieve berichten. Ook schrijft verloofde Erik Zwennes: “We gaan er een mooie dag van maken.”

Ook bij Rachel Hazes stromen de steunbetuigingen binnen. Onder andere Sarah van Soelen, Xander de Buisonjé en Kelly Heruer tonen hun liefde voor Rachel op deze emotionele dag.

Bron: Instagram – @roxeannehazes, @rachelhazes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws