Roxeanne Hazes deelt emotioneel bericht op 70ste verjaardag van vader André Hazes

'Voor altijd bij me', deelt Roxeanne.

Met een emotioneel bericht staat Roxeanne Hazes vandaag stil bij het overlijden van haar vader André Hazes. Hij zou vandaag zijn 70ste verjaardag vieren.

Emotioneel bericht

Op Instagram deelde Roxeanne vandaag een kiekje uit de oude doos. Op de foto zien we de kleine Rox met vader André. Speciaal voor de verjaardag van haar vader laat de zangeres weten dat ze de herinneringen met haar vader enorm koestert. “Het zijn er minder dan ik hoopte, maar genoeg om mijn zoon over te vertellen”, begint ze haar verhaal.

“Ik koester je karaktereigenschappen, die ik in mezelf terugvind, waardoor ik de mooiste versie van mezelf kan zijn.”

Mooie woorden

Roxeanne vervolgt haar bericht met een aantal prachtige woorden. Zo bedankt ze haar vader voor zijn wijze lessen, hun vriendschap en vader en dochter band. “En ik koester dat je de eerste belangrijke man in mijn leven bent. Happy birthday in heaven, daddy. Voor altijd bij me.”

André Hazes jr.

Niet alleen Roxeanne deelt een bericht over de 70ste verjaardag van haar vader. Ook broertje André Hazes deelt een foto uit de oude doos met zijn vader op Instagram. En ook moeder Rachel Hazes laat van zich horen op Instagram. Zij schrijft een brief aan de overleden André en deelt dit met haar volgers.

“Jeetje Dré, wat mis ik jou iedere dag steeds meer. Weet dat ik dagelijks aan je denk en voor en met je bezig ben, maar dat doe ik met alle liefde voor jou en al jouw fans”, is een van de zinnen uit haar brief. “Mijn leven en mijn hart zal altijd in het teken van jou staan.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws