Ein-de-lijk! Dít is de releasedatum van het vierde seizoen van Dynasty

Het lange wachten wordt eindelijk beloond!

Lees ook

Fans hebben er een tijdje op moeten wachten, maar komende maand is het dan eindelijk zover! Dan verschijnt het vierde seizoen van Dynasty ein-de-lijk op Netflix. We can't wait!

Opnames

In het derde seizoen is te zien hoe Blake ermee worstelt om van zijn ex Alexis af te komen, en zien we hoe Fallon weer probeert om een succesvolle onderneemster te worden. En daar gaan we ongetwijfeld meer van zien in het vierde seizoen.

De opnames van het vierde seizoen hebben behoorlijk wat vertraging opgelopen door het coronavirus. En daar kwam ook nog eens bij dat er een gewijzigde deal tussen Netflix en The CW plaatsvond. De afleveringen waren daarom al wel een tijdje te bewonderen in Amerika, maar nog niet in Nederland.

Releasedatum

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want vanaf 22 oktober kun je het nieuwe seizoen eindelijk bekijken op Netflix!

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer te kijken naar het rijke, over the top gezin en alle drama die daarbij komt kijken. Oh ja: The CW bevestigde eerder dit jaar dat er ook een vijfde seizoen van de serie komt. Aftellen maar!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Dynasty, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook