Verdrietig nieuws: Sex and the City-acteur Willie Garson overleden

De acteur is 57 jaar geworden.

Lees ook

Vandaag kwam via meerdere bekenden van de acteur het nieuws naar buiten dat Willie Garson is overleden. Hij was onder andere bekend van zijn rollen in White Collar, Whole Day Down, én natuurlijk zijn rol als Stanford Blatch in Sex and the City.

Stanford Blatch

In zijn rol als Stanford Blatch was hij in 27 afleveringen van SATC te zien, en maakte hij ook appearances in de twee films. Bovendien werd Garson onlangs nog gespot in New York op de set van de SATC-reboot: And Just Like That…

In de serie was Blatch één van de beste vrienden van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), en in die rol zou hij ook terugkeren in de reboot. Het is niet duidelijk of al zijn opnames al afgerond waren.

Emotionele boodschap

De acteur leed aan alvleesklierkanker en is overleden in het bijzijn van familie, schrijft het Amerikaanse People Magazine. Zijn zoon, Nathen Garson deelde een serie foto's van zijn vader en schreef hier een emotionele boodschap bij. “Ik zal altijd van je blijven houden, maar ik denk dat het tijd is dat je nu een nieuw avontuur gaat meemaken.”

Ook andere castleden van SATC laten van zich horen. Zo omschreef Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) Garson als “eindeloos grappig, een bron van licht, vriendschap, en showbizz-verhalen”. Ook acteur Mario Cantone, die in de serie getrouwd was met Garson, plaatste een emotioneel bericht op Instagram: “Ik ben gesloopt en overweldigd door verdriet. Veel te snel bij ons weggenomen. Ik houd van je!”

Bron: People | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook