Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s deze week

We zetten de leukste tips voor je op een rij.

Het weekend staat voor de deur! Heb jij nog geen plannen? Dan hoef je je heus niet te vervelen. Wij hebben de leukste to do’s voor je op een rijtje gezet.

Kijk Sex Education

Seizoen drie van Sex Education begint met een geheel nieuw schooljaar: Otis gaat regelmatig van bil, Adam en Eric zijn officieel een stelletje en, jawel, Jean is zwanger. En bij een nieuw schooljaar hoort dit keer ook een nieuw schoolhoofd: Jemina Kirke. Zij zal er alles aan doen om de school Moordale opnieuw een dergelijke reputatie te geven.

Sex Education seizoen 3 staat vanaf nu op Netflix.

Beluister De Tumor Tapes-podcast

In de audiodocu De Tumor Tapes geven Susan Oostdam en Lex Uiting een kijkje in hun leven. Hierin vertellen de twee hoe Susan met Lex vecht tegen baarmoederhalskanker en wat dit betekent voor hun grootste droom: een gezond kindje op de wereld zetten.

De eerste aflevering van aangrijpende De Tumor Tapes-podcast is nu te beluisteren op onder andere Spotify.

Overnacht in Canal House Amsterdam

Ga je een weekendje naar Amsterdam? Boek dan ook meteen een overnachting bij Canal House. Dit hotel ligt aan de Keizersgracht – inderdaad, in het hartje van het centrum – en is ook nog eens een prachtig pand om te zien. Het hotel is namelijk het perfecte voorbeeld van Nederlandse architectuur met haar grote, smalle ramen en decoratieve puntgevels.

Ga naar het Carré terras op de Amstel

Fijn nazomeren doe je op het terras van Carré Terras op de Amstel. Yep, niet aan, maar op de Amstel. Hier geniet je van de heerlijkste gerechten die het theater serveert in samenwerking met The Food Line-up en Baut. Probeer echt even de ravioli. Ook een fijne plek om lekker met de voetjes in het zand te borrelen.

Bezoek Sneaky Shoes

Bijna iedereen heeft wel een paar in de kast staan en ze zijn allang niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dan hebben we het uiteraard over sneakers. Het Stedelijk Museum in Almelo heeft nu een expositie gewijd aan de meest populaire schoen ever. Met aandacht voor de ontwikkeling van de sneaker tot modeicoon en je kunt ook een blik werpen op shoes uit de collectie van echte verzamelaars. Gaat dat zien!

Bestel je kaartje hier.

Kijk Mijn vader is een Vliegtuig

In Mijn vader is een Vliegtuig lijkt Eva (Elise Schaap) alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader (Pierre Bokma) die al meer dan dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden.

Nu in de bioscoop!

Beeld: Sam Taylor/NETFLIX

Laatste nieuws