Temptations Zwanetta confronteert ex-vriend in Eating with my Ex

'Je hebt mij verlaten.'

Lees ook

Na haar deelname aan Temptation Island vond Zwanetta de liefde bij voetballer Irvingly. Helaas strandde de relatie na twee jaar. Enne, ook nog eens niet op de leukste manier. Irvingly heeft dan ook nog het een en ander uit te leggen aan de beauty.

Gebroken hart

In Eating with my Ex: Going Dutch gaan bekende koppels het gesprek aan over hun mislukte relatie. In de zesde aflevering prikt Temptations Zwanetta een vorkje met haar ex-vriend Irvingly. De twee hadden zo'n twee jaar een relatie, maar de voetballer beëindigde deze middels een WhatsApp-berichtje. Enne, that's not all. De break-up kwam op een heel vervelend moment, aangezien Zwanetta net was geopereerd en er dus ineens helemaal alleen voor stond.

Het is dan ook niet gek dat Zwanetta het een en ander wil bespreken met Irvingly. Over de vraag wat ze hem het meest kwalijk neemt, hoeft ze niet lang na te denken. “Hoe je mij hebt verlaten neem ik je best wel kwalijk”, laat ze weten. “Terwijl ik net geopereerd was, dus het was eigenlijk dubbel kut voor mij. Gebroken hart en gebroken beneden.”

Geen herinnering

Hoewel Irvingly erkent dat de manier waarop hij het uit heeft gemaakt niet zo netjes was, heeft hij een andere herinnering aan de timing van de break-up. “Volgens mij was ik er wel voor je tijdens je herstel”, vertelt hij, waarop Zwanetta heel verbaasd 'nee' antwoordt. “Jawel, ik heb je nog verzorgd”, gaat hij verder. “Nee, dat was met deze”, antwoordt de beauty terwijl ze haar boobs vastpakt. “Met deze was je er echt voor mij. Maar het ging zo: festival, operatie en paar dagen later een appje. Ik dacht echt: what the f*ck?”

Volgens Zwanetta leeft Irvingly op de automatische piloot, aangezien hij zich dit allemaal niet zo kan herinneren. “Hij wist niet eens dat hij er niet voor me was en dat hij het daarna heeft uitgemaakt. Dat wist hij even niet. Dus toen zei ik: nou, ik weet het precíes nog.” Ai…

De hele aflevering van Eating with my Ex met Zwanetta en Irvingly én Melle en Philip is vanaf vrijdag te streamen bij discovery+.

Beeld: Eating with my Ex | Video: discovery+

Laatste nieuws

Zie ook