Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bye bye droge coupe: zo geef je je lokken een hydratatieboost

Easy does it.

haar

Niet alleen je huid, maar ook je haar kan weleens een hydratieboost gebruiken. Zeker in de zomer, want dankzij de zon en het zwemmen in de zee en het zwembad kan je haar al snel droog en stug aanvoelen. Maar niet getreurd, want de keuze is ook in haargoodies reuze. Van shampoo’s tot maskers en van lotions tot sprays. Pick your favourite.

Authentic Beauty Concept

Frisse vegan lotion met subtiele fruitgeur. Hydrateert, geeft je haar glans en beschermt tegen warmte van stylingapparaten. Breng een dot in nat haar aan, even knijpen en föhnen maar.

Authentic Beauty Concept Hydrate lotion €23,20 (150 ml)

Andrélon

De nieuwe hydraterende shampoo van Andrélon bevat abrikoos en arganolie die je lokken een vochtboost geven en voeden zonder je haar te verzwaren.

Andrélon Special hydratatie en volume conditioner €5,39 (300 ml)

Innersense

Voelt je haar stug aan? Dan kunnen je lokken wel een oppepper gebruiken. Dit biologische voedende masker bevat sheaboter, lijnzaad, kokosnoot, monoï- en tamanu-olie en quinoa voor zijdezacht haar met een prachtige glans.

Innersense Hydrate hair mask €32 (ml)

weDo

Dit volledig eco-ethische merk – van de wetenschappers en haarstylisten van Wella – voor haar en body, wil zo duurzaam mogelijke verzorgingsproducten produceren (zonder plastic) die heerlijk zijn om te gebruiken, maar geen gevolgen hebben voor het milieu. De shampoo is lekker licht en o zo hydraterend.

weDo/ Moisturize & Shine Shampoo €18,90 (300 ml)

Gisou

Lichte conditioning spray met Mirsalehi honing, arganolie en baobap-extract die je lokken hydrateren, gladmaken, klitten voorkomen en beschermen tegen hitte, vervuiling en haarbreuk.

Gisou Leave-In conditioner €30 (150 ml)
Misschien ook voor jou:
Oef: zo zagen we Brad Pitt nog niet eerder
Beauty
  • Grazia (Babette Dessing)
  • Unsplash