Goed nieuws voor Gossip Girl-fans

XOXO, Gossip Girl.

Lees ook

Upper East Siders, opgelet! Het tweede deel van het eerste seizoen van de Gossip Girlreboot is nog niet eens verschenen, maar HBO Max heeft nú al goed nieuws over de toekomst van de serie. Gossip Girl krijgt namelijk een tweede seizoen. XOXO.

Groot succes

Na lang wachten was het in juli van dit jaar eindelijk zo ver: de Gossip Girl-reboot ging van start met zes afleveringen. Volgens streamingdienst HBO Max was de lancering van de serie zo'n groot succes, dat er nu al – voor de release van het tweede deel van het eerste seizoen in november – een tweede seizoen in de maak is.

De reboot van Gossip Girl volgt, net als het origineel, een groep rijke teenagers uit de Upper East Side van New York. De serie onderzoekt hoeveel sociale media én de Big Apple zijn veranderd sinds 2013, toen de originele show ten einde kwam.

In Nederland kijken

In de VS is Gossip Girl te bekijken via HBO Max. Die streamingdienst komt helaas voorlopig nog niet naar Nederland. Gelukkig is er ook good news voor de GG-fans onder ons. De reboot is namelijk te bekijken via Streamz. Yay!

Bron: Deadline | Beeld: Gossip Girl | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook