Oeh: B&B Vol Liefde-Melvin heeft een nieuwe vriendin

Na zijn verblijf in Salerno heeft Melvin tóch de liefde gevonden.

Lees ook

De goedlachse Melvin verloor in B&B Vol Liefde zijn hart helaas niet aan Debbie. Melvin zat echter niet lang bij de pakken neer. In Nederland stelde hij zich opnieuw open voor de liefde, ditmaal met succes. Melvin is namelijk happily in love.

Nieuwe liefde

Onlangs organiseerden alle deelnemers van B&B Vol Liefde een heuse reünie. De kandidaten namen de kans om elkaars ervaringen te delen en dat ging er behoorlijk gezellig aan toe. RTL Boulevard besloot polshoogte te nemen en vroeg een aantal deelnemers of er inmiddels al sprake van liefde was.

Melvin is de lucky one, want hij wist te vertellen dat hij inmiddels een leuke dame gevonden heeft. En nee, dan hebben we het niet over Debbie.

Geheimzinnig

Zo wist Melvin te vertellen dat hij in de afgelopen twee maanden met een ontzettend leuke dame aan het daten is. Daar blijft het echter niet bij, de B&B-deelnemer vertelt zelfs dat hij deze dame zijn vriendin mag noemen.

“Sinds kort is dat iets vast en daar ben ik heel blij mee”, vertelt Melvin met een big smile op zijn gezicht. Wie de lucky lady precies is, daar laat Melvin niets over los. We wensen de twee heel veel geluk samen!

Bron: Love Reality, RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws

Zie ook