Oh no: deze Expeditie Robinson-kandidaat geeft na één dag al op

Dit expeditielid verliet het eiland om een verdrietige reden.

Lees ook

Gisteravond mochten we weer genieten van een nieuwe aflevering Expeditie Robinson. Niet alleen kregen de expeditieleden te maken met regen (véél regen), honger en kou, ook moesten ze plotseling afscheid nemen van een teamgenoot.

Let op dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson.

Slechte omstandigheden

De expeditieleden waren nog geen twee dagen op het onbewoonde eiland toen de honger en moeheid al begon te komen. Heel veel eten is er op het onbewoonde eiland niet te vinden en ook lijkt er continu regen te vallen. Voor expeditielid Dennis Schouten viel dit allemaal iets te rauw op zijn dak.

Dennis kreeg twee jaar geleden een TIA en kreeg in een van de koude nachten tijdens Expeditie Robinson opnieuw neurotische klachten. Behoorlijk shocking en dat ondervond ook Dennis zelf.

Plotseling vertrek

De presentator werd naar eigen zeggen middenin de nacht wakker met het gevoel dat hij opnieuw een TIA zou krijgen. Aangezien Dennis het vertrouwen in zijn eigen lichaam verloor, besloot hij de volgende dag het eiland te verlaten.

Volgens Dennis is zijn vertrek niet helemaal juist in beeld gebracht, de presentator heeft namelijk een dokter bezocht voor hij het eiland verliet. Via Instagram legt hij uit hoe het precies is gegaan. “De volgende dag heb ik gevraagd om een dokter. Mijn reflexen aan de linkerkant deden het niet meer, mijn bloeddruk was te hoog en ik kon mijn handen niet meer naast elkaar houden. Ik moest naar het ziekenhuis op het vaste land en toen is besloten dat ik niet meer verder zou gaan”, schrijft Dennis.

“In tranen heb ik afscheid genomen van de groep. Het was niet alleen een teleurstelling dat dit het einde was van mijn expeditie, maar vooral omdat dit weer heeft kunnen gebeuren. Het gaat nu, drie maanden later, goed met mij. Ik let op mezelf.” Heftig!

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook