Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shocking gebeurtenis in de derde aflevering van Temptation Island: Love or Leave

Dit zagen we absoluut niet aankomen.

Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island: Love or Leave is nog maar net van start gegaan, maar er is al veel gebeurd. De singles hebben dit seizoen véél meer macht dan in de voorgaande seizoenen. Enne, dat is in de derde aflevering wel duidelijk geworden.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de derde aflevering.

Nieuwe toevoeging

In de tweede aflevering werd bekendgemaakt dat de singles dit seizoen iets meer in te brengen hebben. Vroeg naar bed gaan of met een koptelefoon op aan de zwembadrand zitten, dat zit er voor de koppels dit seizoen niet in. Je wordt namelijk naar huis gestuurd wanneer je je niet voldoende openstelt en de singles geen kans geeft.

Er zitten in de mannen- en vrouwenvilla een aantal heftige lampen in het zwembad die licht afgeven wanneer er iemand van de deelnemende koppels zich niet voldoende openstelt. Het meest geheimzinnige van deze nieuwe feature: je weet niet precies voor wie die lampen branden.

"Kijk jezelf aan in de spiegel of jij diegene bent die zich niet voldoende open kan stellen of de singles geen kans geeft. Na maximaal 24 uur kunnen de singles besluiten of ze vinden dat jullie zijn veranderd en bereid zijn om het avontuur aan te gaan." Is dit niet zo? "Dan zullen de koppels het eiland moeten verlaten", wisten Monica en Viktor in de vorige aflevering te vertellen.

Nieuw koppel

Enne, het moge duidelijk zijn dat deze nieuwe regel wel degelijk van toepassing is. In de derde aflevering werd namelijk het eerste koppel al naar huis gestuurd. Koen en Deborah werden door de singles naar huis gestuurd, omdat vooral Deborah zich niet voldoende openstelde.

Terwijl het afscheid van Koen en Deborah nog maar nét achter de rug was, mochten we al kennismaken met het gloednieuwe koppel Efrain en Aylin. Ook dit koppel wil achterhalen of ze écht meant to be zijn. Wij zijn benieuwd...

Misschien ook voor jou:
Aha: Viktor Verhulst geeft duidelijkheid over nieuwe wending in Temptation Island
Showbizz
  • Videoland