Deze Temptation-deelnemer deed eerder mee aan Ex on the Beach

De nieuwe deelnemer kwam ons al bekend voor.

Gister was het dan ein-de-lijk zover en werden de nieuwe koppels van Temptation Island: Love or Leave bekend gemaakt. Eén van de koppels bestaat uit Nico en Donna. Kwam Nico je ook zo bekend voor? Dat kan heel goed kloppen. Hij deed namelijk eerder mee aan Ex on the Beach.

Ex on the Beach

Jawel, in een eerder seizoen van Ex on the Beach zagen we Nico als happy single. Hij zat samen met onder anderen Channah, Lie, Jorden en Alex Mass op een eiland vol met exen.

Tijdens zijn deelname aan Ex on the Beach omschreef Nico zichzelf als flirterig, ijdel en een feestvierder. Hij wilde zoveel mogelijk meisjes versieren in de villa. “Meestal na een one night stand laat ik niets meer van mij horen. Dus die zoeken dan ruzie als ze mij zien”, stelde Nico destijds over zijn exen.

Serieuze relatie

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en is Nico gelukkig in de liefde. Alhoewel, dat wil hij nog uitzoeken tijdens Temptation Island: Love or Leave. Donna en Nico zijn al 2,5 jaar samen en voor Donna sloeg de vonk over toen ze Nico voor het eerst zag, ze voelde zich meteen tot hem aangetrokken.

Na een avondje sprong de vonk volledig bij hen over. De twee lieten er vervolgens geen gras over groeien: na hun eerste vakantie trok Nico meteen bij haar in. In hun relatie namen ze al grote stappen: ze kochten een appartement en hebben twee hondjes. Nico ergert zich soms aan de jaloerse houding van Donna, zo voelt hij soms wat wantrouwen. Tijdens Temptation Island: Love or Leave wil Nico bewijzen dat het wantrouwen van Donna niet nodig is en testen de twee of ze écht de ware voor elkaar zijn. Spannend!

Beeld: RTL, MTV

Laatste nieuws