B&B Vol liefde-Bert verklapt hoe het nu tussen hem en Romana zit

Dat is duidelijke taal.

Lees ook

Een beetje Romana, een beetje Gwen en een beetje Froukje, zo zou B&B Vol liefdeBert zijn ideale vrouw omschrijven. Toch hadden wij het gevoel dat er stiekem wel iets meer in zat tussen hem en de pittige Romana. Of er inmiddels iets is ontstaan tussen de twee? Daar is Bert heel duidelijk over.

Geen contact

“Ik had weliswaar een goede klik met Romana, met wie ik een aantal avonden flink heb doorgehaald”, vertelt hij aan De Telegraaf. “Uiteindelijk is dat ook niets geworden.” Hoewel je zou denken dat de twee door het liefdesavontuur een bijzondere band hebben opgebouwd, is niets minder waar.

“Ik heb intussen geen contact meer met haar”, gaat Bert verder. “Ik weet dat ze begin augustus een hernia-operatie heeft ondergaan. Dat was het. Ik heb ook geen tijd meer om nog energie in haar of andere dames te steken. Ik heb het echt te druk nu.” Oei, dat is duidelijke taal.

Te bemoeizuchtig

Waar het precies mis ging tussen Bert en de vijf vrouwen die speciaal voor hem naar Frankrijk waren afgereisd? “De vrouwen die hier over de vloer kwamen, hadden klaarblijkelijk allemaal de intentie om samen met mij de B&B Chambres d'Hotes La Cressonne te runnen”, begint Bert. “Dat was nou het laatste wat ik wilde. Ik had me opgegeven om een leuke vrouw te leren kennen, maar niet iemand die zich in Saint Seine met mijn B&B zou gaan bemoeien.”

Bert geeft aan dat hij alleen een vrouw wil voor de liefde en gezelligheid. “Daarom ging het ook telkens mis”, verklaart hij. “Sterker nog: de kleinste dingen gingen me irriteren. Ik run deze toko al jaren alleen en ik heb géén vrouw nodig die zich gaat bemoeien met de bedrijfsvoering.” Aha!

Beeld: B&B Vol liefde

Laatste nieuws

Zie ook