Zwangere Famke Louise durft de straat niet meer op: ‘Mensen maken mij bang’

De zangeres doet een boekje open over straatintimidatie.

Lees ook

Een paar weken geleden maakten Famke Louise en lover Denzel Slager bekend in verwachting te zijn van een kindje. Hoewel veel mensen hier enthousiast op reageerden, ontvingen de twee ook behoorlijk wat heftige reacties. Enne, het blijft niet altijd bij woorden – zo weet Famke helaas maar al te goed. Op social media vertelt de zangeres dat ze zich zorgen maakt om haar veiligheid.

Angst

“Ik kom vaak in situaties waar ik eigenlijk niet in wil zitten”, begint Famke haar verhaal op Instagram Stories. “Mensen maken mij bang. Niet alleen bang voor de toekomst, maar ook bang voor de veiligheid van mijn kindje. Er is geen grens meer.”

Zo vertelt de zangeres over een situatie waarin ze volledig de controle verliest. “Als ik laat aankom van een trip uit Parijs op Amsterdam Centraal vinden mensen het normaal om mij met een groep van acht te bestormen”, weet ze te vertellen. “Mij te filmen. Niet op een leuke manier, maar gewoon pesterig.” Zo drukken mensen hun telefoons en camera's in Famkes gezicht en houden ze zich aan haar vast – zónder zich te bekommeren om haar babybuik.

Gewelddadig

En zo heeft Famke verhalen genoeg – óók gewelddadige. Onlangs wilde een 'man met Gucci-tasje' – zoals ze hem zelf beschrijft – met haar op de foto. Toen zij hier vriendelijk voor bedankte, sloeg hij een deuk in haar auto. “Doe fokking normaal. Ik ben zwanger, waar haal je het lef vandaan?” Wow, heavy!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook