Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ex-vriendin Denzel Slager reageert op zwangerschap Famke Louise

Haar inbox stroom vol met de vraag wat ze van de zwangerschap vindt.

Ex Denzel

Sinds Famke Louise en lover Denzel Slager bekend hebben gemaakt dat ze samen een kindje verwachten, stroomt de inbox van Aleksandra Jakobczyk vol met vragen. De ex van Denzel reageert daarom eenmalig op de meest gestelde vraag.

Veelgestelde vraag

Voordat Denzel een relatie kreeg met Famke, was hij samen met de Belgische Aleksandra. Het stel won samen het eerste seizoen van Love Island en waren een tijdje een happy couple, maar zijn inmiddels al een tijdje uit elkaar. Toch krijgt Aleksandra sinds de aankondiging van Famkes zwangerschap enorm vaak de vraag wat zij nou eigenlijk van de zwangerschap vindt.

Tijdens een vragenrondje op Instagram Stories geeft ze dan ook eenmalig een duidelijk antwoord op die vraag. "Mijn DM stroom over van vragen hierover, dus ik ga het de eerste en laatste keer beantwoorden", reageert ze op de vraag.

Niet meer aan mij

"Ik vind er niet zoveel van, het is niet meer aan mij om er iets van te vinden", stelt Aleksandra. "Als het voor hun beiden goed voelt, waarom niet? Er is geen juiste manier of timing voor zulke beslissingen. Iedereen doet alles op zijn eigen manier en wie ben ik om daarover een oordeel te vellen?", vervolgt ze.

Het is duidelijk dat er no hard feelings zijn tussen Aleksandra en haar ex. "Ik gun hun oprecht alle geluk en vind het heel jammer dat er mensen zijn die daarover oordelen of negatieve uitspraken over doen", besluit ze.

Vader worden

Dat Denzel een dad to be is, vindt hij naar eigen zeggen behoorlijk spannend. "Het is geweldig! Wel heel erg spannend", vertelde Denzel eerder via Instagram Stories. "Er gaat een hoop veranderen natuurlijk, maar ik kan niet wachten tot die kleine er is."

Enne, dat hij in Famke een goede moeder ziet, moge duidelijk zijn. Op de vraag wat Denzel zo bijzonder vindt aan Famke geeft hij tijdens een vragenrondje op Instagram een ontzettend lief antwoord. "Famke is echt zo sterk. Ze heeft natuurlijk best veel over haar heen gehad and she's still here. Daarnaast is ze super zorgzaam, lief en denkt ze altijd eerst aan anderen voordat ze aan zichzelf denkt. Een echte powerwoman dus." Awh!

Misschien ook voor jou:
Denzel Slager over zwangerschap Famke Louise: 'We hebben het er veel over gehad'
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress