Anna Nooshin verrast volgers met kleurrijke coupe

Anna, is that you?

Lees ook

Na jaren twijfelen besloot Anna Nooshin afgelopen voorjaar haar donkere lokken in de verf te zetten. Na een paar maanden met deze platinablonde coupe is het hoog tijd voor iets nieuws, zo dacht de beauty. Op Instagram verrast ze haar volgers met het felroze resultaat.

Barbie

“Eén van mijn grootste dromen is altijd al geweest om met verschillende haarkleuren te spelen”, schrijft Anna bij een filmpje van haar nieuwe coupe. “Met donker haar is dat bijna impossible, maar nu ik een paar maanden blond ben, kan ik eindelijk met mijn haarkleur spelen.”

Enne, Anna pakt het zéker niet subtiel aan. Net zoals ze bij haar eerste blonde moment niet voor slechts een paar highlights ging, kiest ze nu voor een Barbie-moment. Yes, Anna heeft nu knalroze lokken. “We leven maar één keer en ik vind het veel te leuk om met deze kleuren te spelen”, laat de beauty weten. Ze is dan ook nog lang niet klaar met het verven van haar haar. “Ik kan niet wachten om jullie de volgende kleur te laten zien.” Oeh la la!

That’s hot

Anna's volgers zijn in love met haar nieuwe kleurrijke coupe. Zo regent het hartoogjes en hartjes onder het filmpje. “That's hot“, schrijft Joann van den Herik. “Jou staat alles hè”, “Cute” en “Gaaf”, klinkt het verder in de comments. Enne, daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. Looking good, Anna!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook