Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Anna Nooshin deelt groot nieuws

Een droom komt uit voor de influencer.

Anna Nooshin

Een droom is uitgekomen voor Anna Nooshin. De presentatrice en influencer lanceert vandaag namelijk haar eigen cosmeticamerk Noosh. Enne, dat ziet er fantastisch uit.

Eigen cosmeticamerk

Je eigen highlighter ontwerpen, de pérfecte foundation maken en de meest shiny lipgloss ontwikkelen, het is de droom van menig make-upliefhebber. Ook Anna Nooshin heeft hier jaren van gedroomd, maar nu is die droom na twee jaar hard werken eindelijk werkelijkheid geworden. Vanaf vandaag is haar cosmeticamerk Noosh alive and kicking.

In de winkels zul je het beautymerk niet vinden, want het merk werkt op abonnementsbasis. "Het brengt je innerlijke licht naar voren met een maandelijkse collectie luxeproducten die je look een boost geven", is te lezen op de website. Noosh is voor alles en iedereen: voor alle skin tones en van man tot vrouw en alles daartussen. Daarnaast zijn de producten ook nog eens honderd procent cruelty free en bijna helemaal vegan. Oeh, dat klinkt zeker promising.

Eerste collectie

De eerste collectie van het nieuwe cosmeticamerk heet The Bisou Collection en bestaat onder meer uit – hoe kan het ook anders – een prachtige lipgloss om wat bisous mee uit te delen. Op de foto's spotten we drie kleurtjes: een transparant glossje, een roze en een peachy shade.

Ook bevat de collectie een liquid higlighter, een oogschaduwpalette met vier roze tintjes en een gezichtsmasker. Je shopt de eerste collectie van Noosh Beauty voor €24,95. Best een goede prijs, want volgens Anna hebben de producten een totaalwaarde van meer dan 150 (!) euro.

Misschien ook voor jou:
Exclusief! Anna Nooshin over het einde...
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram