Om deze reden ontbreekt Nina Sanders op nieuwe castfoto GTST

Is het jullie al opgevallen dat Nina niet op de foto staat?

Lees ook

Ieder jaar komt Goede Tijden, Slechte Tijden weer met een gloednieuwe castfoto voor het nieuwe seizoen. Maarre, aan de nieuwste foto is kijkers iets opgevallen. Marly van der Veldenalso known as Nina Sanders – staat niet op de castfoto. Moeten we ons zorgen maken of is er een logische verklaring voor?

Zwangerschapsverlof

Productiebedrijf EndemolShine laat weten dat kijkers zich geen zorgen hoeven te maken om het ontbreken van Nina op de foto. Marly is eind mei namelijk bevallen van haar derde kindje en nog lekker aan het genieten van het moederschap. “Nina zit er nog steeds in maar was (en is nog steeds) met zwangerschapsverlof”, aldus EndemolShine in een reactie aan RTL Boulevard.

Nina zal vanwege dat verlof ook niet meteen aan het begin van het nieuwe seizoen al te zien zijn. Ze vertrok voor de zomerstop in de soap immers met lover Bing Mauricius naar Indonesië.

Release

De trailer voor het 32e seizoen beloofde al veel goeds. Zo weten we al dat de vete tussen Ludo en Janine en hun rivalen Billy de Palma en Richard van Noten nog verder zal oplaaien. Drama incoming!

GTST is vanaf vandaag weer te zien bij Videoland en vanaf 30 augustus om 20.00 uur op RTL4.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL © Feriet Tunc

Laatste nieuws

Zie ook