Oeh la la: is dit de nieuwe liefde van EOTBDD’s Sander? 

De twee lijken het erg gezellig te hebben samen.

Sander van Vliet zorgde het afgelopen seizoen voor flink wat opschudding in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch. Hij was regelmatig het middelpunt van een knallende ruzie, maar naast zijn vurige karakter heeft hij ook een hele lieve kant. Enne, het lijkt erop dat een knappe blondine voor zijn charmes is gevallen.

Nieuwe vriendin

Volgens Juice Channel zou Sander een nieuwe vriendin hebben. Het lijkt erop dat de EOTBDD-ster een relatie heeft met de knappe Nicole Kawalkowsi. De beauty werkt als model en in de cosmetische sector.

Of de twee inderdaad happily in love zijn, is nog niet bevestigd. Maarre, op Instagram zien we in ieder geval dat ze het erg gezellig hebben samen. Love Reality heeft hiervan een aantal foto's weten vast te leggen. Bekijk ze hier.

Eerdere relatie

Hoewel Sander tijdens Ex on the Beach geen nieuwe liefde heeft gevonden, was het na het programma wel raak. De realityster had toen een tijdje een relatie met Love Island-ster Kelly van der Minne. Helaas was die romance van korte duur, al was het voor Sander lang genoeg om haar naam op zijn arm te laten tatoeëren. Onlangs vertelde hij echter dat hij plannen had om de tattoo weg te laten laseren.

Bron: Love Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws