Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zóveel kost een videoboodschap van je favoriete BN’er

Ka-ching!

videoboodschap

Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Ferri Somogyi richtte vorig jaar de site ShoutOut.vip op. Tegen betaling kunnen fans via deze site een videoboodschap van hun favo BN’er krijgen. Enne, dat lijkt de BN’ers behoorlijk wat op te leveren…

ShoutOut

Ferri is mede-eigenaar van de site ShoutOut. “We hebben een database van bekende Nederlanders – van zangers en acteurs tot sporters en influencers”, vertelde de acteur in destijds aan Beau Monde.

Enne, het moge duidelijk zijn dat de BN’ers daar lekker aan verdienen. “Wij verdienen daar 25 procent aan. De rest is voor de artiest”, legde Ferri uit. “Nee, ik ga niet zeggen wie het meest populair is, maar we hebben een aantal VIP’s die alleen uit ShoutOut een dik maandsalaris halen."

Verzoekjes

De verzoekjes die je kunt aanvragen zijn heel divers. “De ene keer is het een romantische verrassing, de andere keer word ik geboekt om een fan een hart onder de riem te steken of om de afdeling van een bedrijf toe te spreken.” De acteur voegt eraan toe dat de artiest een verzoek altijd mag weigeren. Wie er allemaal in de lijst staan? Roxanne van B&B Vol Liefde bijvoorbeeld! Of Shani en Sander uit Ex on the Beach. Van wie zou jij wel een boodschap willen ontvangen?

Videoboodschap

Benieuwd hoeveel de BN’ers vragen voor een videoboodschap? Lees het hieronder:

Samantha de Jong - €25
René Watzema - €30
Abbey Hoes - €35
Yasmin Karssing - €40
Kim Holland - €45
Floor Masselink - €45
Ferri Somogyi - €50
Stijn Fransen - €50
Laura Ponticorvo - €50
Kjeld Nuis - €50
Fajah Lourens - €50
Tygo Gernandt - €50
Josje Huisman - €50
Andy van der Meijde - €50
Ferry Doedens - €50
Tim Douwsma - €50
Robin Martens - €55
Bobbi Eden - €65
Fawrynotsawry - €25
Roxanne Filion - €50
Shani van Hoey - €25
Sander van Vliet - €25

Showbizz
  • Beau Monde, ShoutOut
  • BrunoPress