Spannend! Don’t F*ck With Cats-makers komen met nieuwe documentaire

En die is nu te zien op Netflix!

Lees ook

Herinner je de ijzingwekkend spannende Netflix-documentaire Don't F*ck With Cats: Hunting an Internet Killer nog? De makers van deze populaire documentaire hebben nu een nieuwe serie uitgebracht. Enne, die is nu op Netflix te bekijken.

Seriemoordenaar

De zogeheten Netflix-docu Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes staat nu namelijk op de streamingsdienst. De gloednieuwe documentaire gaat over de beruchte seriemoordenaar Dennis Nilsen. In 1983 bekende Nilsen dat hij vijftien moorden had gepleegd. Vijftien jaar lang pikte hij kwetsbare jonge mannen op en wurgde hij hen.

En het wordt nog gruwelijker, want vervolgens begroef hij zijn slachtoffers onder de vloer bij hem thuis. Creepy, right?

Casettebandjes

Veel van zijn slachtoffers waren een makkelijke prooi door armoede. Na de dood van Dennis Nilsen werden in zijn cel 250 uur aan cassettebandjes gevonden, waardoor je als kijker meer te weten komt over het ingewikkelde brein van de moordenaar.

Netflix spreekt in de documentaire met politie, journalisten, overlevenden en met familieleden van de slachtoffers. En wat de serie zo speciaal maakt, is dat de echte stem van Nilsen te horen is als verteller. Dit kon door de gevonden geluidsopnamen. Benieuwd naar de docu? Bekijk hieronder de trailer.

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook