Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: deze films en series mag je de komende tijd niet missen

Je hoeft je niet te vervelen.

Niks Vreemds Aan

Het weer zit niet bepaald mee en dus maken we dit weekend graag tijd vrij om een leuke serie te bingen of om naar de bioscoop te gaan. Geen inspiratie voor een leuke serie of film? No worries. Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rijtje gezet.

Dokter Roman

Vanaf vandaag staat de GTST-miniserie Dokter Roman op Videoland. Deze psychologische thriller bestaat uit acht afleveringen en is in één keer te bingen. In de serie wordt de knappe nieuwe huisarts van Meerdijk Roman van Loon (Kiefer Zwart) verdacht van het stalken van zijn ex en wordt hij door een rechercheteam van de politie verhoord. De kijker kan door middel van flashbacks achterhalen wat er nou echt gebeurde. Is Roman echt de belager of is hij slachtoffer van een manipulatief spel?

Nu op Videoland!

Niks Vreemds Aan

In Niks Vreemds Aan willen Suus (Ilse Warringa) en Mats (Loek Peters) wat meer spice toevoegen aan hun huwelijk. De twee willen de passie terug in hun relatie en melden zich aan bij een swingers-app. Als Xander (Frederik Brom) en Daniëlle (Peggy Vrijens) bij het stel op de stoep staat, wordt het wel heel echt…

Niks Vreemds Aan is een hilarische, sexy komedie die vanaf vandaag in de bioscoop te zien is!

The Chair

Fan van Sandra Oh? Dan is The Chair de serie voor jou. In The Chair speelt Sandra dr. Ji-Yoon, iemand die haar weg probeert te vinden in haar nieuwe functie als hoofd van de faculteit Engels aan de Prembroke University. In de serie komt Ji-Yoon als eerste vrouwelijke hoofd van kleur van de faculteit voor bijzondere uitdagingen te staan.

Seizoen één van The Chair staat vanaf 20 augustus op Netflix.

The Green Knight

Sir Gawain (Dev Patel) is de roekeloze, koppige neef van King Arthur. Hij wordt op een queeste gestuurd om de confrontatie aan te gaan met ‘the Green Knight’, een monsterlijke ridder die al menig held op de knieën dwong. Kan Sir Gawain de eer van zijn familie en koninkrijk verdedigen?

The Green Knight is nu te zien in de bioscoop en vanaf 21 staat de film op Amazone Prime Video.

Frida, Viva la Vida 

Frida Kahlo blijft inspireren en ook wij kunnen geen genoeg krijgen van deze Mexicaanse kunstenares. Lang na haar dood is ze nog steeds een fenomeen en een inspiratiebron voor boeken, films, muziek, mode en nog veel meer. Maar wie was Frida in het echte leven? Op die vraag geeft – in zes hoofdstukken – de documentaire Frida, Viva La Vida antwoord. Dit aan de hand van exclusieve interviews, historische documenten, reconstructies en werk van Frida.

Vanaf vandaag te zien.

Cruel Summer

Geloof ons: deze gloednieuwe psychologische tienerserie – geproduceerd door Jessica Biel (The Sinner) – wil je in één avond bingen. Het verhaal speelt zich af gedurende drie zomers in de jaren negentig en draait om de verdwijning van de populaire tiener Kate (Olivia Holt) waarna buitenbeentje Jeanette (Chiara Aurelia) haar plek overneemt en plotseling enorm populair wordt. Als Kate een jaar later terugkeert, beschuldigt ze Jeanette ervan dat ze haar ontvoering heeft gezien en niets heeft vermeld. Hierdoor wordt Jeanette de meest gehate persoon van Amerika. Maar wat is er nu echt gebeurd?

Nu te zien op Amazon Prime Video.

Misschien ook voor jou:
De schaar erin: Kourtney Kardashian showt korte bob op Instagram
Lifestyle
  • Niks Vreemds Aan