Lief: Maxime Meiland en Leroy Molkenboer vieren bijzondere mijlpaal

De twee delen het leuke nieuws op Instagram.

Lees ook

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer moeten nog héél even geduld hebben tot hun little girl geboren wordt. In de tussentijd vieren de twee een bijzondere mijlpaal. Het koppel is namelijk een jaar samen!

Eén jaar samen

Het voelt misschien al een stuk langer, maar Maxime en Leroy vieren vandaag dat ze al een jaar happy together zijn. Om dit heugelijke moment te vieren, delen de lovebirds een liefdevolle foto van hun twee. In beide berichten schrijven ze “Één jaar samen”, gevolgd door een hartje.

Veel volgers vieren deze feestelijke dag met hun mee en feliciteren het tweetal onder het bericht. “Wat een geweldige lieve foto’s, heerlijk stel jullie!” en “Gefeliciteerd jullie zijn echt leuk samen”, klinkt het in de reacties.

Laatste loodjes

Maxime is eind september uitgerekend en is nu bezig met de laatste loodjes. Naar haar fans toe is de Meiland-telg eerlijk en geeft ze toe dat ze niet erg uitkijkt naar de bevalling. Zo heeft ze nu al veel last van haar bekken en is een bevalling an sich volgens Maxime niet bepaald een pretje.

“Je staat sowieso met één been in het graf tijdens de bevalling”, grapte ze onlangs nog via Instagram. Gelukkig kunnen we de familie Meiland vanaf maandag 30 augustus weer zien op SBS6. Of dan ook de bevalling wordt gefilmd, is niet bekend.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook