Julia reageert op sneer van Sarai in De Bachelor: ‘Kwam als een schok’

Sarai twijfelde aan de oprechtheid van Julia.

Het liefdesavontuur van Tony Junior in het zonovergoten Kroatië is nog volop aan de gang. In de tussentijd hebben de dames elkaar al goed leren kennen, zo bleek ook uit de date die Sarai met Tony had. Zij gaf haar ongezouten mening over haar concurrente Julia.

Niet geloofwaardig

Tijdens een date met Tony besloot Sarai een klein bommetje te droppen. Tijdens haar autoritje met Tony vertelde ze dat India haar bestie in de villa is. De dame waarmee ze niet zo hecht was, bleek Julia te zijn. “Maar dat komt meer omdat ik me soms afvraag of het wel oprecht is”, stelde Sarai tijdens de date.

Deze mening over Julia kwam best wel onverwachts en ook werd de reactie van Tony niet in beeld gebracht. Hierom besloot een volger van Julia polshoogte te nemen. In een Q&A op Instagram Stories vroeg een volger aan de beauty wat ze van deze opmerking van Sarai vond.

Link tool: post not found

Reactie Julia

Julia geeft via Instagram eerlijk antwoord op de vraag van haar volger. “Eerlijk gezegd vond ik dit best lastig”, begint ze in haar reactie. “Ik wist hier namelijk niks over dus het kwam best wel als een schok binnen.”

Gelukkig is er absoluut geen sprake van onenigheid tussen het tweetal. Julia legt uit dat zij en Sarai er goed over hebben gepraat. “We hebben het erover gehad en het is allemaal goed.” Gelukkig!

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws