Jaimie Vaes steekt Koen Kardashian hart onder de riem

'Mis mijn vriendje.'

Koen Kardashian zit op dit moment in rehab om van zijn drugsverslaving af te komen. In een emotioneel bericht op Instagram laat Jaimie Vaes weten dat ze trots is op haar 'vriendje'.

Trots

Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, vloog onlangs naar Kaapstad om van zijn drugsverslaving af te komen. “Ik kan het niet alleen. Het is goed zo. Tot over een poos”, zei hij daarover tegen Instagramaccount Fawrynotsawry.

Jaimie Vaes is goed bevriend met Koen en steekt haar vriend dan ook een hart onder de riem op Instagram. In haar stories deelt ze een vakantiekiekje met haar bestie. “Mis mijn vriendje”, schrijf ze daarbij. “We houden van je, zijn trotst op je. Tot snel lieveling.” Ze sluit het bericht af met een wit hartje. Lief!

Shownieuws heeft een foto van het lieve berichtje, bekijk het hier.

Tijd voor verandering

Jaimies relatie met Lil' Kleine, staat op dit moment op een laag pitje. Onlangs blikte Jaimie in haar eigen realityserie Jaimie: In the Vaes Lane terug op de veelbesproken avond op Ibiza. Sindsdien ligt haar relatie namelijk onder een vergrootglas. “Ieder huisje heeft zijn kruisje, en misschien hadden wij op het laatste moment iets meer kruisjes”, legt Jaimie uit. Ze vertelt eerlijk dat een relatie met de rapper er de komende tijd even niet in zit. “Je kan wel blijven trekken, maar als je aan een dood paard trekt, dan zit het er gewoon even niet in.”

Met het woordje 'even' benadrukt Jaimie dat deze breuk misschien niet definitief is. “Ik zeg niet dat het niet meer kan komen, maar het is even tijd voor een verandering. Op dit moment wil ik eerst mezelf even terugvinden.”, legt Jaimie uit. “Want wat wil ik? En waar word ik echt gelukkig van?”

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws