Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes over wonen op Ibiza: 'Ik kan me nu geen betere plek wensen'

De momfluencer blijft voorlopig met zoontje Lío op het eiland wonen.

Jaimie Vaes Ibiza

Het is alweer drie maanden geleden sinds de beruchte nacht op Ibiza. Inmiddels hebben Jaimie Vaes en haar verloofde Lil' Kleine hun relatie even on hold gezet. De twee hebben nu wel heel letterlijk afstand genomen. Jaimie heeft namelijk besloten om voorlopig op Ibiza te blijven wonen met de kleine Lío.

Relatiepauze

Hoewel de relatiepauze tussen Jorik Scholten – zoals Lil' Kleine echt heet – en Jaimie voor wat rust zorgt, is het soms ook best verwarrend. "Ik voel me af en toe een beetje nerveus omdat ik niet weet wat er gaat komen", vertelt Jaimie in haar eigen realityserie Jaimie: In the Vaes Lane. "Of dat uiteindelijk weggaat weet ik niet, maar voor nu is dit wel even goed."

Wat er zich die bewuste nacht precies heeft afgespeeld, blijft onduidelijk. Maar dat het stel knallende ruzie had, is niet te missen. Eerder vertelde de momfluencer al in haar realityserie dat de ruzie voor haar niet per se als een verrassing kwam. “Misschien was het een andere keer fout gelopen", vertelde ze. “Misschien was dit sowieso gebeurd, maar misschien dan niet die avond op die plek." Dat die bewuste avond zo groot is uitgemeten in de media, vind Jaimie niet leuk. "Waarom? Er komen heel veel cowboyverhalen bij die niet waar zijn."

Woning op Ibiza

Inmiddels heeft Jaimie het hotel verruild voor een eigen appartement op het eiland. En niet zomaar een appartement, onthult ze. "Weet je wie hier heet gewoond?" vraagt ze in de serie aan beste vriend Koen Kardashian. "Paris Hilton."

Lil' Kleine heeft zijn – riante – woning in Amsterdam voorlopig dus voor zichzelf. Jaimie is vooralsnog namelijk niet van plan om weer naar Nederland te komen. "Ik heb besloten om lekker op Ibiza te blijven, met Lío", onthult ze. "Ik ben daar super gelukkig, Lío is daar heel gelukkig. Dus ik kan me nu geen betere plek wensen dan Ibiza."

Misschien ook voor jou:
Jaimie Vaes over relatie met Lil' Kleine: 'Ieder huisje heeft zijn kruisje'
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Brunopress