Famke Louise en Denzel Slager delen groot nieuws

De twee zetten een huge stap in hun relatie.

Groot nieuws voor Famke Louise en Denzel Slager. Na een lange periode van stilte, deelt Famke op Instagram Stories heugelijk nieuws. De twee gaan namelijk samenwonen!

Felicitatie

Op de video die Famke op Instagram Stories deelt is te zien dat de zangeres een kaartje en een ballon in ontvangst heeft genomen. Op zowel de kaart als de ballon lezen we “happy new home” en lijkt de boodschap op het kaartje het grote nieuws te bevestigen.

“Wat een spannende en leuke tijden komen eraan. Vol met veranderingen”, luidt de tekst op het kaartje dat gericht is aan Famke en Denzel.

Samenwonen

Dat het koppel samenwoont is na deze post van Famke wel duidelijk. Voor een lange tijd hield de zangeres alles rondom haar relatie met Denzel onder de radar. Zo bevestigde ze nooit dat de twee officieel een relatie hebben, maar durfde ze wel toe te geven dat ze verliefd is op de voormalig Love Island-deelnemer.

“Ben je verliefd?”, vroeg een volger een tijdje geleden in een Q&A op Instagram Stories. Waarop Famke in koeienletters “JA” antwoordde. Cute.

Beeld: BrunoPress, RTL, Instagram

Laatste nieuws