Monique Westenberg zet volger op z’n plaats

'Wangen te veel opgespoten en te bruin', klinkt het in de reactie van de volger.

Lees ook

Monique Westenberg is as we speak aan het genieten van een zonovergoten vakantie met zoontje Dré Junior. De mom plaatst het ene na het andere zomerse kiekje, maar kon bij één foto rekenen op wat kritiek. Gelukkig laat Monique niet zomaar over zich heen lopen.

Vakantiefoto

Op de foto die Monique deelt vanaf haar zonnige bestemming zien we de blondine genieten met een cocktail in haar hand. Monique kijkt recht de camera in en heeft overduidelijk genoeg zonuurtjes gepakt. Want wat een glow!

Helaas is niet iedere volger even enthousiast over de foto van Monique. “Wangen te veel opgespoten en te bruin… Je begint veel jonger te willen lijken…”

Terugbijten

Shownieuws meldt dat Monique het daar niet bij laat zitten. De blondine reageerde eerlijk op de verwijtende reactie van haar volger. “Denk dat je je verwart met iets te veel gegeten, want wangen opspuiten lijkt me niet gezond. Mocht je m'n jukbeenderen bedoelen, die heb ik geërfd van m'n omaatje!”

Dat er zo hard wordt gereageerd door haar vrouwelijke volger, vindt Monique behoorlijk heftig. “Wat een oordelen zeg van vrouw tot vrouw”, vult ze dan ook aan. You go, Monique!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook