Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Christine Quinn over bodyshaming na bevalling: 'Commentaar op mijn lijf was heel nasty'

'Ik moest steeds lezen dat niemand geloofde dat ik zelf mijn kind had gedragen', vertelt Christine aan Grazia.

Christine Quinn bodyshaming

Negen maanden een baby in je buik dragen zorgt er bij veel vrouwen voor dat er een paar kilootjes extra bij komen. Maar heus niet bij iedereen. Christine Quinn was binnen no time weer in haar oude shape, maar dit bezorgde de realtor ontzettend veel negatieve reacties. Aan Grazia doet ze haar verhaal.

Commentaar

Christine pronkte al een paar weken na haar bevalling op the gram met haar ontzettend slanke lijf. Volgers verbaasden zich over de shape van Christine en gingen dan ook los in de reacties onder haar Instagram-posts. Iets wat Christine niet in de koude kleren ging zitten.

"Het commentaar op mijn lijf was heel nasty", begint Christine. "‘Ik geloof niet dat ze echt een kind heeft gekregen’, zeiden mensen. En: ‘Dit is allemaal een pr-stunt, ze had vast een draagmoeder.’", klonk het in de reacties.

Paparazzi-foto's

Daar bleef het echter niet bij. Ook in de Amerikaanse roddelbladen was het lichaam van Christine het gesprek van de dag. "De Daily Mail plaatste artikel na artikel over mijn lichaam, met paparazzifoto’s erbij."

Deze bodyshaming ging zelfs zo ver, dat media schreef dat Christine haar eigen kindje niet had gedragen. "Ik moest steeds lezen dat niemand geloofde dat ik zelf mijn kind had gedragen. Dat was heel heftig; ik had al een traumatische bevalling gehad en dan word je ook nog eens beoordeeld op je genen."

En daarmee benadrukt Christine meteen dat zij haar slanke lichaam niet dankt aan een crashdieet of wondermiddeltje. "Dat is echt waarom ik meteen weer in shape was, mijn genen. Ik volg geen dieet en heb niets bijzonders gedaan; ik ben gewoon lang en slank gebouwd.”

Misschien ook voor jou:
Christine Quinn over heftige bevalling: 'Het was een vreselijke situatie'
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • BrunoPress